Súlyos sérülések Borsodban: Két motorost és egy gyalogost is kórházba szállítottak

Akt.:
Súlyos sérülések Borsodban: Két motorost és egy gyalogost is kórházba szállítottak
Súlyos sérülések Borsodban: Két motorost és egy gyalogost is kórházba szállítottak - © Fotó: police.hu
Miskolc, Gesztely, Ózd – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 17-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Gesztelyben, a Petőfi Sándor utcában 8 óra 20 perc körül haladt egy motoros, amikor a jármű az úttesten szétszóródott termény miatt megcsúszott. A motoros a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett.

baleset1

Ózdon, a Bolyki főúton 14 óra 30 perc körül egy motoros kanyarodása közben kicsúszott és elesett. A jármű vezetője súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

baleset2

Miskolcon, az Árpád úton 18 óra körül egy személygépkocsi vezetője a megengedett sebességnél gyorsabban haladt, majd a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy nőnek. A gyalogost súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

baleset3

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –