Súlyos sérüléseket szenvedett egy biciklis, megsérült egy utas a fékező buszon Borsodban

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 20-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szirmabesenyőben, a Kossuth Lajos utcában 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy autósnak, így összeütköztek. A balesetben a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett.

Mezőkövesden, a Mátyás király úton 16 óra 30 perc körül egy busz vezetője későn vette észre a kijelölt gyalogátkelőhelyen közlekedő gyalogost, így a sofőr hirtelen fékezett, és emiatt egy utas megsérült a buszon.

n3204450

Aszaló és Szikszó közötti útszakaszon 18 óra 20 perc körül közlekedett egy személygépkocsi, aminek vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, így nekiütközött egy előtte forgalmi okból lassító autónak. A balesetben ketten megsérültek.

n3204523

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, továbbá aki ittas, vagy bódult állapotban vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


A kórházban meghalt az elgázolt miskolci motoros
Miskolc - Egy személygépkocsi vezetője elütött egy feltehetően kivilágítatlanul, a 26-os számú főúton közlekedő motorost, aki a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, majd a kórházban életét veszítette. Halálos közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazi...

Mobilozás okozhatta a Petőfi téri nagy balesetet, több motoros is megsérült Borsodban
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 19-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Arlóban, az Ady Endre úton 12 óra 25 perckor egy öt éves kisfiú figyelmetlenül lépett le az útra. Az arra haladó személygépkocsi...