Súlyos sérüléseket szenvedett egy biciklis, megsérült egy utas a fékező buszon Borsodban

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 20-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szirmabesenyőben, a Kossuth Lajos utcában 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy autósnak, így összeütköztek. A balesetben a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett.

Mezőkövesden, a Mátyás király úton 16 óra 30 perc körül egy busz vezetője későn vette észre a kijelölt gyalogátkelőhelyen közlekedő gyalogost, így a sofőr hirtelen fékezett, és emiatt egy utas megsérült a buszon.

n3204450

Aszaló és Szikszó közötti útszakaszon 18 óra 20 perc körül közlekedett egy személygépkocsi, aminek vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, így nekiütközött egy előtte forgalmi okból lassító autónak. A balesetben ketten megsérültek.

n3204523

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, továbbá aki ittas, vagy bódult állapotban vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


A kórházban meghalt az elgázolt miskolci motoros
Miskolc - Egy személygépkocsi vezetője elütött egy feltehetően kivilágítatlanul, a 26-os számú főúton közlekedő motorost, aki a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, majd a kórházban életét veszítette. Halálos közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazi...

Mobilozás okozhatta a Petőfi téri nagy balesetet, több motoros is megsérült Borsodban
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 19-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Arlóban, az Ady Endre úton 12 óra 25 perckor egy öt éves kisfiú figyelmetlenül lépett le az útra. Az arra haladó személygépkocsi...
hirdetés
hirdet�s