Súlyos Kaszás Attila állapota

Kaszás Attila
Kaszás Attila
Budapest – Jelenleg is az intenzív osztályon van Kaszás Attila, aki hétfőn este lett rosszul – tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedden délelőtt Jordán Tamás. A Nemzeti Színház főigazgatója elmondta, a színművész állapota súlyos.

Kaszás Attila március 19-én este lett rosszul a 12 dühös ember című előadás előtt -mondta el a Jordán Tamás. Az orvosok agyvérzést állapítottak meg nála. A 47 éves színművészt jelenleg is intenzív osztályon ápolják, állapota súlyos.


A művészről:
Jászai Mari-díjas színművész
Színház-és Filmművészeti Főiskola – 1983
1984 – Vígszínház
2003 – Nemzeti Színház
Egyéb díjak, kitüntetések
1988 – Hegedüs Gyula emlékgyűrű
1990 – Színházi találkozó legjobb férfialakítás díja
1992 – Ajtay Andor-emlékdíj
1992 – Ruttkay Éva-emlékdíj
2005 – Súgó Csiga Díj

Kaszás Attila több darabban is szerepel, az érintett előadásokat a Nemzeti Színház helyettesítéssel oldja meg – közölte Jordán Tamás. A színművész állapotáról a család hozzájárulásával a Nemzeti Színház igazgatósága folyamatosan tájékoztatja majd a közvéleményt – közölte az intézmény főigazgatója.

Kaszás Attila az 56 csepp vér című musicalben:

Kaszás Attila hétfőn este ájultan esett össze, a légzése is leállt, ezért rohamentővel szállították egy fővárosi kórházba. Állapotát később sikerült stabilizálni, azt azonban nem tudni, hogy a színész azóta magához tért-e.

Kaszás Attila pénteken ünnepelte 47. születésnapját, és színházi munkája mellett olyan filmekben is szerepelt, mint az Üvegtigris vagy a Kútfejek.

Kapcsolódó anyagok:

  • Vigyázz rám (Patika – filmzene, Dés László) – Kaszás Attila
  • Kaszás Attila szerepei – Nemzeti Színház
  • Mi muzsikus lelkek – Kaszás Attila előadásában