Súlyos gyalogosgázolás Ormosbányán, kerékpáros baleset Mezőkövesden

Súlyos gyalogosgázolás Ormosbányán, kerékpáros baleset Mezőkövesden
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 12-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Mezőkövesden közlekedett 2017. július 12-én 16 óra 45 perckor egy férfi egy Opel típusú személygépkocsival és a hozzá kapcsolt utánfutóval. A sofőr egy kereszteződésben figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát és összeütközött egy szabályosan közlekedő kerékpárossal. A kerékpárosnak a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

kovesd1

Ormosbányán, a Jószerencsét úton közlekedett 2017. július 12-én egy Opel típusú személygépjármű. Az úttest mentén egy asszony haladt gyalogosan, aki körültekintés nélkül át akart hirtelen szaladni a túloldalra és a sofőr elütötte a nőt. A gyalogost súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

ormosbanya2

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenkettő esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a KRESZ szabályait mindenkor tartsák be a balesetek elkerülése érdekében. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –