Súlyos balesetek Borsodban, hárman kerültek kórházba

Akt.:
Súlyos balesetek Borsodban, hárman kerültek kórházba
© Fotó: police.hu
Miskolc, Kazincbarcika, Monaj – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt pénteken.

Kazincbarcika külterületén 2017. június 23-án 7 óra 45 perckor egy 21 éves múcsonyi férfi az általa kormányzott személygépjárművel egyszerre két előtte haladó autó előzésébe kezdett. A vele szemben szabályosan közlekedő személygépjárművel való ütközés érdekében a férfi erőteljes fékezésbe kezdett, ám a gépjárművek összeütköztek. A fiatalembert súlyos sérülésekkel, míg a vétlen sofőrt, – egy 48 éves felsőkelecsényi nőt – könnyű sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Monaj belterületén 2017. június 23-án 11 óra 50 perckor egy 64 éves selyebi férfi közlekedett személygépjárművével Selyeb irányába. A sofőr elmondása alapján fáradt volt és elaludt vezetés közben, minek következtében gépjárműve felborult. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön a volán mögé. Amennyiben feltétlenül szükséges elindulni, akkor csak kipihent állapotban vezessenek, álljanak meg gyakrabban pihenni, felfrissülni. Fogyasszanak megfelelő mennyiségű folyadékot, a gépkocsiban mindig legyen hűtött ásványvíz, vagy üdítőital!

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –