Súlyos baleset történt Budapesten a Flórián téren, forgalomterelés

Akt.:
Budapest, 2016. április 17. Összeroncsolódott járművek Budapesten, a Flórán téren, miután összeütköztek 2016. április 17-ére virradó éjjel. A balesetben egy ember meghalt, öten megsérültek. MTI
Budapest, 2016. április 17. Összeroncsolódott járművek Budapesten, a Flórán téren, miután összeütköztek 2016. április 17-ére virradó éjjel. A balesetben egy ember meghalt, öten megsérültek. MTI - © Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Súlyos közlekedési baleset történt szombat éjjel Budapesten, a Flórián téren – tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség vasárnap hajnalban azt közölte a police.hu honlapon, hogy a balesetben hatan megsérültek, és egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Pacsirtamező utca és Flórián tér kereszteződésénél két személyautó ütközött össze. Az egyik járműben négyen utaztak, és az ütközést követően valamennyien beszorultak az autóba, a tűzoltók szabadították ki őket. A másik autóban ketten ültek.

A helyszínelés idejére a környéken a forgalmat elterelték, de tekintettel a késői időpontra, ez nem okozott komolyabb fennakadást a közlekedésben.

1

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés
hirdet�s