Súlyos baleset az M3-as autópályán, öten megsérültek

Akt.:
Súlyos baleset az M3-as autópályán
Súlyos baleset az M3-as autópályán - © Fotó: Bán Csaba tű. zls., Juhász László tű. ftőrm.
Mezőnagymihály – Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Mezőnagymihály térségében, a 139-es kilométerszelvénynél kedden.

A műszaki mentéshez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek az egyik utast a gépkocsi alól kézi erővel, míg egy másikat, feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki a járműből. Az autóban öten utaztak, mindannyian megsérültek a balesetben.

baleset2_500

Fotó: Bán Csaba tű. zls., Juhász László tű. ftőrm.


Kiégett egy Volán busz a Pingyom-tetőn
Miskolc - Teljesen kiégett egy menetrend szerinti Volán busz, Miskolc határában a Pingyom-tetőn. A helyszínen szerzett információink szerint a busz motorteréből csaptak föl a lángok, ami azután átterjedt az utastérre és a vezetőfülkére is. Nagy szerencsére senki sem sérült meg, mert időben sikerü...

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 31-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon 13 óra 15 perc körüli útszakaszon haladt egy autó, aminek sofőrje előzési manővere k...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .