Suli voks: végső visszaszámlálás

Akt.:
Illusztráció - Suli voks: végső visszaszámlálás
Illusztráció - Suli voks: végső visszaszámlálás
Miskolc – Élen a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola és miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola! De holnap éjfélig még szavazhatunk, hogy melyik legyen megyénk legjobb általános- és középiskolája.

Borsodban az általános iskolák kategóriájában több, mint 13 ezer szavazat érkezett kedd délig, míg a középiskolákra majdnem pontosan 17 és fél ezer addig a pillanatig. Összességében tehát több, mint 30 ezren voksoltak eddig! – fogalmazott Gömöri Gergely, a Borsod Online portál menedzsere. – A középiskolák esetében immár három intézmény is átlépte a bűvös kétezres határt, míg az általános iskoláknál két olyan suli van, amely másfél ezer körüli szavazattal harcol a dobogó legmagasabb fokáért. Egyszóval óriási a csata, és tulajdonképpen semmi sem dőlt még el!
Megtudtuk azt is, hogy a szavazók nagy számban érkeztek és érkeznek a közösségi oldalakról, vagyis sokan biztatták szavazásra ismerőseiket, barátaikat.

A tengerentúlról is

– A látogatottsági adatokból az is kiderül, hogy a kontinens más országaiból – sőt, a tengerentúlról – is érkeznek látogatók a szavazás oldalára – fogalmazott a szakember. – Sok külföldre került egykori diák is adózik egy-egy szavazattal egykori iskolájának. Nem is csoda, hiszen van olyan iskola, amely videóban kéri voksra egykori, és jelenlegi diákjait, szimpatizánsait!

Szavazni egészen október 24-e éjfélig lehet, s talán nem árulunk zsákbamacskát, ha azt állítjuk: megéri! Mint ismeretes, a győztes iskola egy egész oldalas portfóliót kap lapunkban, az Észak-Magyarországban, és bemutatkozást hírportálunkon.


Az állás (2012. október 23., 16 óra)

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK (ÉLCSOPORT)  

 1. Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, Szerencs (11%, 1,469 szavazat)
2. Avastetői Általános Iskola, Miskolc (11%, 1,408 szavazat)
3. Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola, Miskolc (5%, 716 szavazat)

KÖZÉPISKOLÁK (ÉLCSOPORT)

 1. Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola, Miskolc (15%, 2,616 szavazat)
2. Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium, Sárospatak (14%, 2,477 szavazat)
3. Földes Ferenc Gimnázium, Miskolc (13%, 2,288 szavazat)

ÉM-JLI


Itt lehet szavazni az iskolákra!

Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?