Stohl András elismerte, hogy ittasan karambolozott – RTL Híradó

Stohl András elismerte, hogy ittasan karambolozott szombat hajnalban Fót közelében – számolt be az RTL Híradó szombat este.

A balesetben két ember sérült meg, egyikük súlyosan, a másik könnyebben. A színész-műsorvezető kamera előtt kért bocsánatot, de arra nem tudott magyarázatot adni, miért hagyta el a helyszínt a rendőrök megérkezése előtt. A hatóság a baleset után, szemtanúk elmondása alapján jutott el Stohl Andráshoz, majd fóti otthonából előállították vérvételre.


Nézze meg a baleset képeit >>>

Stohl András hajnalban a Pest megyei Fót felé tartott, amikor valamiért áttért a szemközti sávba és ott két autóval is ütközött. A szemtanúk szerint a műsorvezető barátnőjétől kért segítséget, miután a sérültek állapotáról tájékozódott és kihívták a mentőket. Egyikük, Vajk László arról beszélt: a színész a helyszínre hívta barátnőjét telefonon, és kérte tőle, mondja azt, hogy ő volt a sofőr. Hozzátette: “a hölgy megjött, helyet cseréltek, a hölgy itt maradt, Stohl András úr pedig elviharzott.” A szemtanúk szerint a színész erősen ittas volt.

A műsorvezető késő délután az RTL Híradó kamerája elé állt és elismerte, hogy ittas volt a baleset idején. Stohl András azt mondta: “Mérhetetlenül sajnálom a bácsit, akinek eltört a lába, és remélem, teljesen felépül majd. Igazából nem találok szavakat. Erre nincs mentség”.

Stohl András szerint nyilvánvalóvá vált, hogy nem vezetheti az X-Faktor cím műsort. Hozzátette: ezzel a mentalitással, amit ő most képvisel, nem fér bele, “hogy fiatal tehetségeket oktatgasson vagy jópofáskodjon”.

A színész úgy tudja: a Nemzeti Színházban a továbbiakban is számítanak rá.

  • Nem lesz az X-Faktor műsorvezetője Stohl András
    A szombat hajnali baleset miatt nem lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor, az X-Faktor műsorvezetője Stohl András – derül ki az RTL Klub szombat délutáni közleményéből.
  • Gázolt, majd cserben hagyott Stohl András?
    Nekiütközött két autónak, majd elhajtott a helyszínről egy sofőr szombat hajnalban Pest megyében. A balesetben ketten megsérültek. Úgy tudni, a balesetet okozó kocsit Stohl András színész-