Steelers felmérő a Szentpéteri kapuban

Akt.:
Steelers felmérő a Szentpéteri kapuban
Miskolc – A Miskolc Steelers játékoskerete az elmúlt esztendő során nagymértékben átalakult, megújult, megfiatalodott. A tavaly őszi nagyszabású toborzáshoz hasonlót tervez október 1-re ismét az Acélcsapat vezetése.

Jelenleg a hangsúly az utánpótlás-korosztályon van – hiszen jelenleg, az őszi hónapokban a junior-bajnokság zajlik -, így a hétfői try-out is mindenekelőtt a 17-19 éves korosztályba tartozókat célozza. Őket délután 4-től várja az Aggod Péter-Szegedi Máté edzőpáros a megszokott tréninghelyszínen, a Szentpéteri kapui rendőriskola pályáján. Ám a felnőttcsapatot frissítése, feltöltése is komoly kihívás, hiszen tavasszal már annak a küzdelmei indulnak a Divízió I-ben. Ennek megfelelően ugyancsak ma, délután 6-ra a 19 éven felüli érdeklődőknek rendez felmérést a klub. A helyszín azonos.

Aki szeretné kipróbálni, milyen az utóbbi években nálunk is nagy népszerűségre szert tett amerikaifutball, amelyet a televízióban immár százezrek néznek hétről hétre (NFL), az a Steelersnél, Miskolc és Borsod megye csapatánál megteheti. A felszerelésre sem kell hogy gondja legyen: azt az újoncoknak az egyesület biztosítja.

Aki (egyelőre) nézőként próbálná ki a sportágat, annak a szombaton délután 2 órakor kezdődő, a Budapest Wolves Junior elleni bajnoki mérkőzés szolgáltathat kiváló alkalmat.

További információk a miskolcsteelers.hu honlapon vagy a Facebookon.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek