Stadionrekonstrukció: nem erre, hanem arra?

Akt.:
DVTK Stadion - ©
DVTK Stadion - © - © Fotó: Osztie Tibor
Miskolc – A diósgyőri stadionrekonstrukció a számozott utcák egy részét is érinti, éppen ezért több házból ki kell költözniük a lakóknak.

Az Észak-Magyarország arról érdeklődött az önkormányzatnál, hogy nem lett volna megoldás az, ha a másik irányba, azaz az egykori szánkódombon terjeszkedik a beruházás? Igaz, ez a terület nem a város tulajdona, korábban szó volt arról, hogy egy bevásárlóközpont nyit ott új üzletet. Mindenesetre az ötletről megkérdeztük az önkormányzatot.

„A stadion átépítésével kapcsolatos döntés-előkészítés során az önkormányzat minden közeli területet megvizsgált, az anyagi, városképi, közlekedési, turisztikai, valamint sportszempontokat is figyelembe véve az optimális megoldást választotta” – válaszolta kérdésünkre Koczák Szilvia városházi szóvivő.

ÉM-NSZRDVTK Stadion – Miért kell a mostanit lebontani?
Miskolc – A diósgyőri stadion-rekonstrukcióval kapcsolatban több kérdés vetődik fel, amelyekre még nem kaptunk kielégítő válaszokat. tovább »

8+2 milliárd a diósgyőri komplexumra
Miskolc – A stadionban az építkezést megelőző bontás, a napos oldali lelátóval valószínűleg júniusban kezdődik. tovább »

Melyik DVTK stadionterv volt a kedvence?
Hosszú út vezetett az első komolyan vehető látványtervig, vagyis mostanáig. Összeszedtük az elmúlt tizenöt év termését Diósgyőri Stadionokból. tovább »