Stadionbiztonság: folyik a munka a DVTK-stadionban

Akt.:
Stadionbiztonság: folyik a munka a DVTK-stadionban
Első ütemben hat stadionban (a győriben, a diósgyőriben, a kecskemétiben, a szombathelyiben, a kispesti Bozsik-stadionban és az újpesti Szusza Ferenc-stadionban) valósul meg az MLSZ ,,Stadionbiztonsági projekt”-je.

A beruházás új beléptetőrendszer felállítását és a központi jegyértékesítést irányozza elő. Az Andrássy úton 7 dupla, valamint 2 szimpla embermagasságú, forgóvillás kaput szerelnek fel, ami azt jelenti majd, hogy a – tervek szerint – Pécs elleni meccstől kezdve egy időben 16-an léphetnek majd be a stadionba.

Csütörtökön, ottjárttunkkor, már négy kaputest alapja, becsövezve elkészült. A nézőket harminc kamera is pásztázni fogja, a pályagép-tároló tetején úgynevezett vezetési pontot állítanak fel, ahol tíz monitoron keresztül látják majd az eseményeket, például a rendőrség munkatársai. Bevezetésre kerül a klubkártya-rendszer, internetes felületen is mód lesz tikettvásárlásra, és mindezt az országos szövetségben nyomon tudják majd követni.

ÉM-MI


DVTK címer árvácskából a stadionnál

Miskolc – Még júliusban adták át a diósgyőri stadionnál azt a virágágyást, amelyben a klub címerét több ezer tő begóniából raktak ki.

Így fog kinézni a felújított DVTK Stadion?

Amint arról már többször is beszámoltunk a DVTK 800 milliós stadionrekonstrukciós pályázatot nyújtott be az MLSZ-nek, de vajon hogyan is nézne ki az átépített Diósgyőri stadion?