„Stábom és a játékosaim is hihetetlen sok munkát végeznek”

Akt.:
„Stábom és a játékosaim is hihetetlen sok munkát végeznek”
© Fotó: Vajda János
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 30. fordulójában két megyei csapatunk játszott szombaton.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – BKV Előre 1-0 (0-0)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Szigetvári.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Farkas (Somogyi), Viscsák, Bussy (Kerekes), Nagy D., Hussein (Lukács), Orosz, Molnár F., Balogh G., Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.

BKV Előre: Kara – Csikortás, Sebők, Balogh B., Csanálosi (Németh), Csepregi (Banai), Sánta (Szedlacsek), Nagyházi, Lanczkor, Kálmán, Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

G.: Nagy D. Jók: az egész csapat, ill. Csepregi, Miklósvári.

Gerliczki Máté: – Az utolsó pillanatig küzdött csapatom és hitt a győzelemben aminek meg lett az eredménye. Minden győzelmünk után – amiből sajnos tavasszal nem volt eddig sok –, ki kell emelnem, hogy a stábom és a játékosaim is hihetetlen sok munkát végeznek. Ismét megköszönöm szurkolóink buzdítását, nélkülük nem jött volna össze ez a nagyon fontos győzelem.

Batári Csaba: – Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki és megszerezhettük volna a vezetést is. A másodikban a hazaiak játéka feljavult, a mérkőzés végére erőben teljesen fölénk nőttek és ezt a fölényt a végén gólra is tudták váltani.


Putnok FC – Rákosmente KSK 1-6 (1-2)

Múcsony, 150 néző. V.: Nagy N.

Putnok FC: Botló – Tóth Sz., Zimányi Á. (Marcinaskó), Fehér, Kovács B., Czető, Bocsi (Sápi), Illés R. (Dávis), Katona, Zimányi A., Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Rákosmente: Markek – Simita, Nyúl, Bárányos (Torkos), Balaskó, Kokenszky (Törőcsik), Dóczi, Fitos, Vattai, Sóron, Lucz. Edző: Helm András.

G.: Sóron (öngól), ill. Kokenszky, Fitos, Sóron, Lucz, Törőcsik, Zimányi Á. (öngól). Kiállítva: Fitos (42.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

img_7673

Koszta Péter: – Jól kezdtük a mérkőzést, majd NB III-as szinten megengedhetetlen hibákat követtünk el amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt.

Helm András: – A végeredmény ellenére nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a csapat kiemelkedő teljesítményének köszönhető a végeredmény. A kiállítás után is tiszta fejjel tudtunk játszani és ennek köszönhetően a győzelmünk megérdemelt. Gratulálok a csapatomnak.

ÉM


Az NB III Keleti csoportjának tavaszi menetrendje – 2016/2017

A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.