Összerugdostak egy férfit, majd feladták magukat

Miskolc – A részeg férfit Miskolcon összerugdosó két fiatal bűnbánóként adta fel saját magát és hívott rendőrt a sérülthöz. Súlyos testi sértés miatt indult eljárás ellenük.

A miskolci Búza tér parkolójában részegen fekvő férfit verte meg és rugdosta össze egy tizenhat éves miskolci fiú és tizenkilenc esztendős társa a minap. Az éjszakai órákban történt bántalmazás után a támadók, akik maguk is ittasak voltak, hívták a rendőrséget.

Az előállított gyanúsítottak a kihallgatás során elmondták, hogy mikor a buszmegállóhoz értek, vették észre az idősebb férfit, aki szemmel láthatóan nagyon ittas volt. “Heccből” léptek hozzá, majd mindketten több esetben megütötték, és megrúgták a szinte magatehetetlen emebert. Ezután “megsajnálták” a sértettet, megbánták a verést és ezért értesítették a rendőrséget.
Az idős férfi a bántalmazások során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, ezért a mentők kórházba szállították. A bűnbánó támadó páros ellen pedig súlyos testi sértés magalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

Kapcsolódó cikk::