Összefoglalóba kívánkozó találatok

A Baktalórántháza VSE-nek a csapat az egységessége kellett a budafoki sikerhez, Tuzséron ellenben a széthúzás okozta a Bőcs elleni hazai vereséget.

Szombaton egyidőben kezdődtek NB II-es futballcsapataink meccsei, és a szünetben még mindhárman győzelemre álltak. Végül a Nyíregyháza Spartacus és a Baktalórántháza VSE szerezte meg a három pontot, a Tuzsér Erdért SE-vel szemben a Bőcs fordítani tudott.
– Nem történt semmi különleges, a budafoki győzelemmel azt értük el, hogy reményeink életben maradtak, és a következő két hazai mérkőzésünknek fokzott jelentősége lesz – mondta a szombati 3–1-ről Madalina Györgybaktalórántháziedző.

– Ha ezeket sikeresen túléljük, akkor már lesz miről beszélni. A mérkőzésen végig szervezettek és egységesek voltunk valamint jó időben szereztük a gólokat, amelyek olyan szépre sikeredtek, hogy az Eurosport akár egy héten keresztül ismételgethetné…

Egy ilyen sikernek az lehet a velejárója, hogy a csapat nagyobb önbizalommal játszhat a következő meccseken, bízom benne, hogy ennek már vasárnap, a Bőcs ellen is lesznek nyomai.
Bajnokságbeli harmadik hazai vereséget szenvedte el a Tuzsér. A fiaskók rendre egy-egy idegenbeli, jónak mondható eredmény után jöttek.
– Ezen a meccsen teljesen más gondokkal küszködtünk, mint a Karcag vagy a Szolnok ellen, most egyértelműen a mentális gondok vezettek a vereséghez, pedig ilyesmi korábban nem jellemezte a csapatot – ecsetelte a Bőcs ellen (1–2) történteket Révész Attila, tuzséri edző.

– Néhány játékos visszaél vele, hogy minden körülmények között játszania kell, ezen gondunk talán majd Nagy Zoltánkapus teljes felépülése után enyhülhet. Különösen fájó volt, ami a kihagyott tizenegyesnél történt, és amivel még pályafutásom alatt nem találkoztam: Krajnc Balázs a kijelölt végrehajtó elöl vette el a lehetőséget, és méginkább meghökkentő volt, hogy semmiféle megbánást nem tanúsított a hanyagul elvégzett és kihagyott lövése után.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek