Magyarország

2010.11.26. 11:50

Telt házat vár a sportarénába holnapra az MSZP

<p>Telt házra készül az MSZP szombatra a Papp László Sportarénába szervezett nagygyűlésre és demonstrációra - jelentette ki Szanyi Tibor az MSZP elnökségének tagja pénteken. Az eseményen egyetlen politikai beszéd hangzik majd el Mesterházy Attila pártelnöktől.</p>

Szanyi Tibor hangsúlyozta: az eredeti tervekkel ellentétben nem pusztán évértékelő nagygyűlés lesz a szombati, hanem egyben demonstráció is a kormány "intézkedési szőnyegbombázása" ellen. A 11 órakor kezdődő eseményre az MSZP mindenkit vár, aki úgy gondolja, hogy jelenleg "az MSZP az egyetlen igazodási pont, aki képes megvédeni a magyar dolgozók, fiatalok és nyugdíjasok érdekeit" - fogalmazott Szanyi.

A szocialista politikus leszögezte: Mesterházy mellett civil felszólalók is lesznek, valamint több külföldi politikus videóüzenetét is lejátsszák majd a résztvevőknek. Az MSZP elnökének beszéde egyébként fele részt az idei év értékeléséről, fele részt pedig a jelenlegi helyzetről és az MSZP jövőképéről szól majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!