Sport

2019.01.10. 15:46

Bertus után Pekár jött a dél-borsodi gárdához

Mezőkövesd - Mozgalmas napok várnak a mezőkövesdi labdarúgókra.

Mezőkövesd - Mozgalmas napok várnak a mezőkövesdi labdarúgókra.

Sűrű hétvége vár a Kuttor Attila vezetőedző irányításával egy hete alapozó Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatára. A táblázat 7. helyén álló gárda pénteken a Vasas ellen otthon vívja első (műfüves) felkészülési találkozóját, vasárnap pedig repülőre szállnak az együttes tagjai és meg sem állnak a Török Riviéráig. Járatuk fél 10-kor indul Ferihegyről, majd a társaság az isztambuli átszállás után 17.55-kor érkezik meg a Földközi-tenger partján lévő Antalyába, ahonnan busszal folytatja útját a repülőtértől mintegy negyven kilométerre lévő Belekbe, ahol minden feltétel adott a zavartalan munkavégzéshez.

A dán Vejle

Csákány Csaba, a fürdővárosiak újdonsült technikai vezetője elmondta, hogy január 15-én a dán Vejle együttesével mérik össze tudásukat, a kezdési időpontot még egyeztetik. Újság még a sárga-kékek háza táján, hogy Farkas Dániel nyáron lejáró szerződését három évvel meghosszabbították, így a jobb oldali védő 2022. június 30-ig szolgál majd a borsodiaknál. Csütörtökön emellett az is kiderült, hogy Matyóföldön folytatja pályafutását az 1993-as születésű csatár, Pekár László. A támadó – aki eddigi 115 NB I-es összecsapásán 19 gólt szerzett – legutóbb az NB II-es Nyíregyháza Spartacus játékosa volt, Mezőkövesdre 3,5 évre, vagyis 2022. június 30-ig szignált alá. Pekár a volt paksi, Bertus Lajos után a dél-borsodiak második téli érkezője. A kövesdieknél még várható további mozgás is a keret összetételét tekintve.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!