Sport

2018.02.09. 14:47

Pofonoktól volt hangos a szikszói Inkubátorház

Szikszó - A nézők nemcsak meccset néztek, hanem jótékonykodtak is.

Szikszó - A nézők nemcsak meccset néztek, hanem jótékonykodtak is.

Jynuár 27-én Szikszón, az Inkubátorházban rendezte meg a Szikszó Boxing Sportegyesület, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, valamint az Észak-Magyarországi ökölvívó Régió a XIXO Ice Tea Ökölvívó Kupát, amelyre 18 klub nevezett 102 versenyzővel.

Szalontai vendégek

Az eseménnyel kapcsolatban a szikszói klub elnök-edzője, Majláth Gábor Tamás lapunknak elmondta:

– Rajtunk kívül még képviselte a megyét a ringben az M1 Fitness Miskolc, a Sárospataki TC, Ózd, illetve sajószentpéteri versenyzők – fogalmazott a tréner-klubirányító, hozzátéve: a romániai Szalonta csapatának részvételének köszönhetően nemzetközi is volt az erőpróba. – A mérkőzéseket 500 forint ellenében lehetett megtekinteni, a teljes bevételt a Szent Márton Katolikus Gimnázium és Általános Iskola játszóterének felújítására ajánlottuk fel. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, aki a lebonyolításban, szervezésben bármilyen formában részt vett.

A négy különdíj közül hármat borsodi bunyósok kaptak, vehettek át: Csóka Nándor (M1 Fitness, Miskolc) kapta a legjobb felnőtt férfi bokszolónak járó különdíjat, Mezővári Kinga (Sárospataki TC) lett a legjobb női ökölvívó, míg a legjobb utánpótlás-versenyzőnek Horváth Dávidot (Szikszó) választották.

- ÉM-MI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!