Sport

2017.02.26. 17:52

„Izgulós lett a vége”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 20. fordulójában egy megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 20. fordulójában egy megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Rákosmente KSK – Diósgyőri VTK tartalék 2-1 (0-0)

Budapest, 300 néző. V.: Sipos.

Rákosmente: Markek – Balaskó, Bárányos (Lucz), Dóczi, Fitos, Gyárfás, Kokenszky, Nyúl (Torkos), Simita, Sóron, Vattai. Edző: Szűcs Lajos.

DVTK tartalék: Bukrán - Bodnár, Ivánka, Kádas (Fazekas), Kitl M., Lőrincz, Mahalek, Molnár (Kitl K.), Szabó I B., Szabó II B., Szalóczy. Edző: Sütő Szilárd.

G.: Kokenszky (2), ill. Szabó II B.

Jók: Kokenszky, Bárányos, Sóron, ill. Szalóczy, Kitl M., Szabó I B., Szabó II B.

Szűcs Lajos: – Az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés, bár az ellenfél sok helyzetet helyzetet alakított ki, de a kapusunk hozta jó formáját. A második játékrészben azt kértem a csapattól, hogy legyenek átlövések, ezzel sikerült vezetést szereznünk. Amikor már úgy tűnt, hogy zsebben a mérkőzés, szépített a Diósgyőr, így izgulós lett a vége.

Sütő Szilárd: - A legfontosabb feladatunk a következő hétre, hogy a jó játékkal kialakított helyzeteket értékesítsük. A vereség ellenére játékosaim mindent megtettek a győzelemért, sajnálom őket, hogy a mai mérkőzés így alakult. A futball sokszor igazságtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!