Sport

2017.01.06. 15:41

Détári és Kiprich is pályára lép Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - I. Maga-Mágusok-Go!Store, Máglyások Focivarázs néven teremlabdarúgó tornát rendeznek szombaton a tiszaújvárosi sportcsarnokban.

Tiszaújváros - I. Maga-Mágusok-Go!Store, Máglyások Focivarázs néven teremlabdarúgó tornát rendeznek szombaton a tiszaújvárosi sportcsarnokban.

A Mágusok old boys csapatába többek között olyan hajdani kiválóságokat hívtak meg, mint Rab, Kip­rich, Détári, Váczi, Bűcs, Pintér A., Dúró és Disztl P., de ott lesz a tornán dr. Borbély Zoltán ügyvéd, egykori televíziós személyiség és Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke, dr. Vereckei Csaba és Czinege László rendőr dandártábornokok, továbbá a szervezők várnak politikusokat, ország­gyűlési képviselőket (többek között Szalay Ferencet és Tállai Andrást) is. A focimeccsek fővédnöki tisztét Domán Dénes tölti be. Az esemény keretében pénteken, szombaton és vasárnap kiegészítő sportprogramokat (fürdőzést, lovaglást, túrázást, „tűzversenyt”) tartanak Polgáron és Tibolddarócon.

ÉM


A program

Szombat, Tiszaújváros, sportcsarnok

  • 18.00: Tiszaújváros – Polgár gyerekfoci
  • 18.30: Aramis Mad-Dogs (5+1-es kispályás BL-győztes) – B.-A.-Z. megyei médiaválogatott
  • 19.00: MágusoK-Go!Store – Máglyások

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!