Sport

2016.10.16. 10:17

Jobb hangulatban készülhettek a Kozármisleny ellen a cigándiak

Cigánd - A labdarúgó NB II 13. fordulójában Pécsen lép pályára a Cigánd SE csapata a Kozármisleny vendégeként vasárnap 14.30-tól.

Cigánd - A labdarúgó NB II 13. fordulójában Pécsen lép pályára a Cigánd SE csapata a Kozármisleny vendégeként vasárnap 14.30-tól.

HR-Rent Kozármisleny – Cigánd SE (Pécs, vasárnap, 14.30)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – A SZEOL elleni győzelem után valamivel jobb lett a hangulat a csapaton belül és a csapat körül is, igaz, a helyzetünk sokat nem változott, mert még mindig a tabella végén állunk. A kéthetes bajnoki szünetben keményen dolgoztunk, készültünk a következő mérkőzésekre. A múlt pénteken az elsőosztályú MTK-val játszottunk, és egészen jó játék után – főleg az első félidőben nyújtottunk jobb teljesítményt – kikaptunk 3-0-ra. Ezen a meccsen a játékosok kaptak feladatokat védekezésben és támadásban is, ezeket megfelelően végrehajtották, ennek örültem, de az a produkció fontos, amit a bajnokin nyújtunk. Szeretnénk továbblépni, ezt várja tőlünk a vezetőség és ezt várják a szurkolók is. Erre a mostani mérkőzésre már szombaton elutazunk, remélem, hogy jó játék után eredményesek leszünk idegenben. Győztes csapaton nem szoktam változtatni, de most két vagy három módosítást végrehajtunk. Örülnék annak, ha a szegediek elleni mérkőzés után most is gólerősek tudnánk lenni.

Sérült nincs a cigándiaknál.

A CISE várható kezdőcsapata: Egyed – Molnár, Raducu, Oltean, Szilágyi – Kasza, Baksa – Nagy, Katona, Balogh A. – Popescu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!