Sport

2016.05.21. 11:36

Mezőkövesd Zsóry FC: Győzelmet várnak szombat este

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 28. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Budaörs SC csapatával játszik Felcsúton, szombaton 19.00 órától.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 28. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Budaörs SC csapatával játszik Felcsúton, szombaton 19.00 órától.

Labdarúgó NB II, 28. forduló

Budaörs – Mezőkövesd Zsóry FC

(Felcsút, szombat, 19.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Győzelmet várok szombaton este, és teljesen mindegy, hogy szép vagy nem szép játékkal harcoljuk ki a 3 pontot, ugyanis célfutballt kell játszanunk. Már csak három mérkőzés van hátra, és ez egy csapatnak sem lesz könnyű. Van olyan alakulat, amelynek céljai vannak, és van olyan, amelynek már nincsenek komolyabbak tervei. Mi természetesen szeretnénk minél jobban szerepelni, minél több pontot gyűjteni a hátralévő fordulókban. Ki kell használnunk azt, hogy a Budaörs nem hazai pályán lép pályára, ennek következtében nekünk nagyobb az esélyünk a győzelemre.

A borsodiaknál eltiltott nincs, kisebb sérüléssel bajlódók azonban vannak, esetleges szereplésük csak szombaton dől el.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett csapata: Dombó – Vági, Devecseri, Szilvási, Fótyik – Tóth B., Hegedűs D. – Molnár G., Nicorec, Heffler – Frőhlich.

-ÉM-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!