Sport

2015.08.12. 20:18

Bekő Balázs: "Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk"

"<em>A mérkőzés egyik tanulsága, hogy sokkal többet kell tenni azért, hogy nyerjünk és a szurkolóinkat kiszolgáljuk</em>" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Csorna elleni győztes Magyar Kupa-találkozó után.

"A mérkőzés egyik tanulsága, hogy sokkal többet kell tenni azért, hogy nyerjünk és a szurkolóinkat kiszolgáljuk" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Csorna elleni győztes Magyar Kupa-találkozó után.

Bognár Zsolt (Csornai SE): – Nem vallottunk szégyent a mai találkozón, maximumot próbálták nyújtani a játékosaim. Az ehhez hasonló mérkőzésekből tudunk tanulni, az ilyen játékosállománnyal rendelkező Diósgyőrtől lehet is. Ebből a szempontból elégedett vagyok a mai mérkőzéssel.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk, ez sikerült. Ezen túl azt kértem, hogy sokat legyen nálunk a labda és építsük fel a támadásainkat, ami az első félidőben jól működött. Kicsit kevés volt a kialakított helyzet, abban mindenképpen javulni kell, hogy az utolsó passzaink pontosabbak legyenek. A második játékrészben sokkal több hibával játszottunk. A mérkőzés egyik tanulsága, hogy sokkal többet kell tenni azért, hogy nyerjünk és a szurkolóinkat kiszolgáljuk.


A labdarúgó Magyar Kupa-sorozat első fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája Csornán lépett pályára szerdán 17 órától a legjobb 56-ba kerülésért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!