Sport

2015.08.07. 14:30

Ki lesz a bajnok strandvízilabdában?

Miskolc -  Pólósoktól lesz hangos a hét végén a miskolctapolcai strand versenymedencéje, ugyanis szombaton itt rendezik meg a 16. XIXO Tea Magyar Strandvízilabda Bajnokság második selejtezőjét, vasárnap pedig a négyes döntőjét.

Miskolc -  Pólósoktól lesz hangos a hét végén a miskolctapolcai strand versenymedencéje, ugyanis szombaton itt rendezik meg a 16. XIXO Tea Magyar Strandvízilabda Bajnokság második selejtezőjét, vasárnap pedig a négyes döntőjét. Az első selejtező házigazdája nemrégiben Kaposvár volt, ahonnan a PoloShock, illetve a Guidók fantázianevet viselő együttesek jutottak a döntőbe. A szombati selejtezőben szintén négy alakulat száll vízbe – a helyi színeket a PannErgy-MVLC és a Tapolcai Vagányok nevű gárda képviseli, a másik két résztvevő a Dzsoko és a BME Waterpolo –, s közülük kettő kvalifikálja magát a másnapi Final Fourba. A szabályok eltérnek a megszokottól, hiszen a csaták kisebb pályán és kevesebb játékossal (egy kapus, három mezőnyjátékos) zajlanak. A küzdelmek mindkét napon 10 órakor kezdődnek, a strandra jegyet váltók térítésmentesen nézhetik meg a mérkőzéseket.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!