Sport

2015.06.11. 08:18

Miskolci Jegesmedvék: Dansereau és Sagert visszatér

Miskolc - MOL Liga alapszakasz gól- és pontkirály, rájátszás MVP illetve a védelem oszlopa, közönségkedvencek, és még hűségesek is: Keegan Dansereau és Kalvin Sagert jövőre is Miskolcon játszik.

Miskolc - MOL Liga alapszakasz gól- és pontkirály, rájátszás MVP illetve a védelem oszlopa, közönségkedvencek, és még hűségesek is: Keegan Dansereau és Kalvin Sagert jövőre is Miskolcon játszik.

E sorokat olvasva valószínűleg miskolci szurkolók százai-ezrei nyúlnak a hűtőbe a pezsgőért, hiszen olyan hírről számolunk be, amelyre március vége óta várnak türelmetlenül.

A tavalyi MOL Liga kétségkívül legjobb csatára Keegan Dansereau volt. Már az alapszakaszban 1,5 pont/meccses átlagot hozott, amit aztán a playoff-ban felvitt 2 pont/meccs-re. Nem véletlenül lett az alapszakasz gól- és pontkirálya, a rájátszás MVP-je, és persze a miskolci szurkolók óriási kedvence.

Kalvin Sagert a védelem oszlopa volt, aki nemcsak remekül állta útját az ellenfelek rohamainak, de a támadójátékból is kivette a részét, hiszen 48 mérkőzésen 29 pontot véstek fel a neve mellé. Egy védőt jól jellemez a plusz/mínusz mutatója, ami az ő esetében plusz 20 volt, ami egészen kiváló teljesítmény. A drukkerek érthető módon szerették volna a jövő szezonban is sárga-fekete mezben látni őket, és ezzel így volt a csapat menedzsmentje is. Hosszas tárgyalás, egyeztetés után mindketten elfogadták új szerződésük feltételeit és aláírták a következő idényre szóló megállapodásukat. A Miskolci Jegesmedvék ezzel a tavalyi aranycsapat legnagyobb értékeinek két fontos “darabját” tudták megtartani. A vezetők gőzerővel dolgoznak a csapat megerősítésén, és várhatóan hamarosan újabb örömhírekről számolhatunk be.

- Miskolci Jegesmedvék -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!