Sport

2015.06.29. 11:39

Két távon, kétszázötvenen tempóztak

Tiszaújváros - A Jabil 3Próba szabad­idősport eseménysorozat vasárnap az úszással folytatódott.

Tiszaújváros - A Jabil 3Próba szabad­idősport eseménysorozat vasárnap az úszással folytatódott.A Tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodájában 250 sportember választott a két teljesítendő táv közül. A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezett eseményre már korán reggeltől lehetett díjtalanul regisztrálni. A legfrissebbek 8 órakor kezdhették meg a 400 méteres kispróba, vagy az 1000 méteres nagypróba teljesítését, mely 3, illetve 6 pontot ért. A megye több településéről verbuválódott mintegy 250 résztvevő – a partot érést követően – emblémázott úszózsákot kapott ajándékba. A házigazdák gondoskodtak némi energiapótlásról is, finom sütemények biztosításával. A helyszínen kisorsoltak a próbázó Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy fürdőköpenyt és két-két darab emblémázott hátizsákot. A Jabil-dolgozók további öt darab sportos ajándékcsomagra is számíthattak.

Futással zárnak

A sorozat augusztus 7-én, pénteken futással fejeződik be. A hagyományos Jabil 1/3 Maratonon 3,5 és a 14 kilométeres távok közül lehet majd választani. A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra is, mely nem más, mint szeptember 25–28. között két darab (egy-egy fő a Jabil-dolgozók és a lakosság köréből), egyszemélyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra.

ÉM-SZIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!