Sport

2015.05.25. 14:04

Szombaton feljuthat az OB I-be a Miskolci VLC

A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 4. fordulójában a Neptun VSC vendége volt a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 4. fordulójában a Neptun VSC vendége volt a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

Jegyzőkönyv

Neptun VSC – PannErgy-Miskolci VLC

6-16 (2-3, 2-2, 0-5, 2-6)

Budapest, 150 néző. V.: Godova, Tordai.

PannErgy-MVLC: Bendes – Hegedűs B. (2), Salamon (1), Hegedűs I. (4), Jakab L. (3), Jakab D. (2), Hazui (1). Csere: Benedek (k), Kerschbaum (-), Kovács Z. (-), Szilvasán (2), Major (-), Somlai (-), Keresztúri (1). Edző: Szilágyi Péter.

Szilágyi Péter: - Amíg volt esélyük a hazaiaknak, addig küzdöttek, de a harmadik negyedben elléptünk tőlük és magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Örülünk az újabb sikernek, és annak is, hogy legnagyobb riválisunk, a Tatabánya ezen a napon csak döntetlent játszott a Honvéd UVKSE otthonában, így két fordulóval a vége előtt öt pontra nőtt az előnyünk velük szemben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szombaton, május 30-án 11 órakor kezdődő Ybl elleni meccsen elérhetjük a célt, az OB I-be való feljutást, mindenkit nagy szeretettel várunk az uszodába.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!