Sport

2015.05.01. 19:16

Kerékpározással startol a Jabil 3próba

Tiszaújváros - Kerékpározással kezdődik május 3-án, vasárnap a TVK-Mali Triatlon Klub Jabil 3próba sorozata.

Tiszaújváros - Kerékpározással kezdődik május 3-án, vasárnap a TVK-Mali Triatlon Klub Jabil 3próba sorozata.A szabadidős eseménysorozat fődíja: négynapos utazás az őszi Berlin Maratonra. A próba központja ezúttal is a névadó főtámogató Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója lesz, ahol 7.30–9.45 óra között lehet regisztrálni.

Ajándékot kapnak

Minden induló próbafüzetet kap, mellyel ingyen indulhat a Jabil 3próba 2. és 3. fordulóján is. Fontos információ, hogy az elveszett próbafüzetet a szervezők nem tudják pótolni! A Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak a belépőkártyájukat is magukkal kell vinniük, mellyel igazolják munkahelyüket. A 15 kilométeres, 3 pontot érő kispróba szintideje 1 óra, míg a 45 kilométeres, 6 pontos nagypróba teljesítésére 3 óra áll rendelkezésre. A két táv, melynek útvonalát egyaránt a Tisza gátján jelölik ki, közös rajtja 10 órakor lesz.

Gulyás-parti

Negyed órával a rajtot követően az óvodások, kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek. A célba érkezést követően, 11.30-tól gulyás-parti várja a 3próbásokat. Mindenki, aki a kerékpáros próbát teljesíti, emblémázott kerékpáros kulacsot és zoknit kap ajándékba. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy Trekking kerékpárt, két-két kerékpáros sisakot, továbbá a Jabil-dolgozók között öt meglepetés ajándékot! A folytatásban, június 28-án, vasárnap az úszásé, majd augusztus 7-én, pénteken a futásé lesz a főszerep.

Fődíj: két utazás a Berlin Maratonra (szeptember 25–28., 3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval). Augusztus 7-én (pénteken), a harmadik próba után a 12, vagy annál több pontot teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagok találnak gaz­dára.

Berlinbe mehetnek

A 15 pontot begyűjtők vesznek részt a fődíjsorsoláson. A sorsolás két urnából fog megtörténni. Az egyikben csak a Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak a neve lesz, amiből egy darab egy személy részére szóló berlini utazást sorsolnak ki. A másikban minden más résztvevő neve szerepel majd, melyből szintén egy darab egy személy részére szóló berlini utazásra jogosult sportember neve kerül majd ki.

ÉM

Információ kérhető

  • telefon: 49/540-094,
  • fax: 49/540-095,

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!