Sport

2015.05.17. 20:01

DVTK vs. Győr - Edzői nyilatkozatok

"<em>Szeretném megköszönni a stábnak, a játékosoknak és a szurkolóknak ezt a napot, mert ez a győzelem nagy mérföldkő a pályafutásomban</em>" - kezdte nyilatkozatát Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK megbízott edzője a Győr elleni 4-1-es győzelemmel zárult hazai találkozó után.

"Szeretném megköszönni a stábnak, a játékosoknak és a szurkolóknak ezt a napot, mert ez a győzelem nagy mérföldkő a pályafutásomban" - kezdte nyilatkozatát Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK megbízott edzője a Győr elleni 4-1-es győzelemmel zárult hazai találkozó után.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): - Szeretném megköszönni a stábnak, a játékosoknak és a szurkolóknak ezt a napot, mert ez a győzelem nagy mérföldkő a pályafutásomban. A csapaton egész héten lehetett látni, hogy mennyire készül erre a mérkőzésre, nagyon várták, bár tudtuk, hogy nehéz lesz, mert láttuk az ETO előző meccseit és tisztában voltunk vele, hogy minden mindegy alapon jönni fognak. Az első gól megadta az alaphangulatot, és a továbbiakban is hasonló mértékkel tudtuk folytatni a játékot. Aki látta ezt a mérkőzést, talán egy percig sem kételkedett abban, hogy ki fog győzni. Ma mindenki a maximumot hozta, így Nemes Milán is, akinek a találkozó előtt azt mondtam, hogy az ég világon semmi veszítenivalója sincs. Örülök, hogy meghálálta a bizalmat.

Vasile Miriuta (Győri ETO FC): - Igazából sokat nem tudok mondani... Örülni kell annak, hogy a játékosok ott vannak a pályán, és játszanak. Több mint három hónapja nem kaptak fizetést, de teszik a dolgukat becsülettel, de így sajnos nem lehet motiválni, fejben nem egyszerű, mert mindenki már a jövőjén gondolkodik. Kikaptunk, ez van, van még két meccsünk, aztán mindenki megy egy másik csapathoz. A kiállítás, és hogy utána nem sokkal 2-0-a lett, mindent eldöntött, ilyen helyzetben, emberhátrányban már nem úgy reagál az ember, mint rendes helyzetben.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta vasárnap 16.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!