Sport

2015.03.08. 16:36

Ózdi KC: Későn jött a nagy hajrá

Kétgólos vereséget szenvedett az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 18. fordulójában.

Kétgólos vereséget szenvedett az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 18. fordulójában.

A piros-kékek remek kezdés után sokat hibáztak, a Kecskemét pedig ezt kihasználva öt-hatgólos előnyt szerzett. Az utolsó tíz percben nagy hajrába kezdtek az ózdiak, ami kis híján pontot eredményezett, végül azonban az alföldiek ünnepelhettek a lefújás után.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 18. forduló

Ózdi KC - Kecskeméti TE-Kisokos

34-36 (16-21)

Ózd, 600 néző. V.: Szécsi, Szőke.


Ózdi KC: Tóth M. - Harkó K. (-), Kalics (5), Fekete L. (2), Gyuris P. (4), VOJINOVIC (13), Scitovszky T. (3). Csere: Losonczi (k), Pillár (2), Kocsis R. (1), Nyeste B. (4). Edző: Szakál György.

Kecskeméti TE-Kisokos: Vikor - MISS (13), Szabó B. (1), Burik M. (3), Milovits M. (4), Scheuring (2), Bonyhádi (4). Csere: HÍMER (3), Gyárfás M. (3), Petrik V. (3), Talmácsi (-), Horváth A. (-), Csergő (-), Nagy L. (-), Csernyik (-), Ledacs (-). Edző: Ocsovai Zsolt.


Szakál György: - Az első tíz és az utolsó tíz percben nyújtottuk azt a játékot, amit megbeszéltünk. A köztes időszakban nagyon sokat hibáztunk, rossz felfogásban kézilabdáztunk. Ajándékba adtuk a labdákat, amivel a Kecskemét élni is tudott. A meccs végén nagy energiákat mozgósítottunk, de sajnos ezúttal a bravúr elmaradt.

Ocsovai Zsolt: - Az elején egy picit beragadtunk, de utána a futós, gyors játékunkkal sikerült fordítanunk. Magabiztos előnyünk volt, de a hajrá szorossá vált, mert ezt a stílust még nem tudjuk egy egész mérkőzésen keresztül játszani. Jó mérkőzés volt, nagyon örülök a győzelemnek, mert Ózdon ez sok csapatnak nem fog sikerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!