Sport

2015.03.09. 14:44

Jegesmedvék vs. Érsekújvár - Miskolcon lesz a szombati meccs

Budapest, Miskolc - A MOL Liga Elnöksége és Versenybírósága az alábbi közleményt adta ki.

Budapest, Miskolc - A MOL Liga Elnöksége és Versenybírósága az alábbi közleményt adta ki.

"A MOL Liga Elnökség és Versenybíróság az 2015. március 9-ei rendkívüli és együttes ülésén a Miskolci Jegesmedvék és a HC Nové Zámky képviselőinek bevonásával megvitatta a 2015. március 8-ára kiírt MOL Liga bajnoki döntő mérkőzés elmaradásával kapcsolatos következményeket. A Versenybíróság és az Elnökség a felek meghallgatását és velük történt egyeztetést követően az alábbiakról határozott.

Megerősítette, hogy a bajnoki döntő 1. mérkőzésének eredményét 5-0 arányban a Miskolci Jegesmedvék javára írja jóvá.

A MOL Liga 2014/15-ös versenykiírás alapján, az abban megállapított azonnali 2.000 EUR pénzbüntetéssel sújtja a HC Nové Zámky együttesét.

A HC Nové Zámky 2015. március 14-ei pályaválasztói jogát megvonja, és azt a Miskolci Jegesmedvéknek adja át, vagyis a bajnoki döntő 4. mérkőzése Érsekújvár helyett Miskolcon, 18:30 órai kezdettel kerül megrendezésre.

Tudomásul vette, hogy a Miskolci Jegesmedvék csapata lemond további kártérítési igények érvényesítéséről.

Felszólítja a HC Nové Zámky vezetését, hogy a MOL Liga imázsát negatívan befolyásoló nyilatkozatokat azonnali hatállyal szüntesse meg, egyúttal az ügyben az Elnökség fegyelmi eljárás megindítását kezdeményezi.

MOL Liga Elnökség és Versenybíróság

Kelt: Budapest, 2015. március 9."

Információ a jegyekről

A Miskolci Jegesmedvék vezetése ezúton tájékoztatja a szurkolókat, hogy a március 8-ra megváltott jegyek a március 14-én, szombaton 18.30 órakor kezdődő mérkőzésre érvényesek. Azok, akik számára ez az időpont nem megfelelő, hétfőn és kedden 17-19 óráig, illetve szerdán 16-17 óráig válthatják vissza belépőjüket a Jégcsarnok pénztárában. Ezt követően a jegyek visszaváltására nem lesz mód.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!