Sport

2014.10.28. 20:10

Magyar Kupa: Videoton vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Ez nem olyan mérkőzés volt, mint amilyet egy hónapja a bajnokságban vívtunk itt</em>" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő után.

"Ez nem olyan mérkőzés volt, mint amilyet egy hónapja a bajnokságban vívtunk itt" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő után.

Joan Milan Carrillo (Videoton FC): – Nagyjából azt történt, amire számítani lehetett, nagyon nehéz mérkőzés volt, a Diósgyőr jó csapat, ezt többször is bizonyította. Két eltérő stílusú együttes csapott össze, ellenfelünk felívelős játékával szemben, mi sokkal kombinatívabban játszunk, több passzal. Ha van olyan csapat, amelyiket nagyon nehéz legyőzni, az éppen a Diósgyőr, de szerencsére ez ma sikerült.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Ez nem olyan mérkőzés volt, mint amilyet egy hónapja a bajnokságban vívtunk itt, ma sokkal jobban játszottunk, megérdemeltük volna a továbbjutást. Sajnos, egyéni hibák miatt ez nem sikerült, ettől függetlenül gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, saját csapatomnak pedig a jó meccshez. És kívánom mindenkinek, hogy minél több ilyen összecsapást játsszanak a magyar csapatok. Mi a magunk részéről megpróbálunk erre építeni a jövőben, mert ez egy jó mérkőzés volt.



A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára kedden 17:30-tól Székesfehérváron. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!