Sport

2014.10.28. 08:03

Jennert már felmérték, megfelelt Diósgyőrben

Miskolc - Hétfőn délelőtt Diósgyőrben járt a 30 éves középpályás, a holland Julian Jenner, akivel a DVTK tárgyalásokat folytat, az esetleges szerződtetéséről.

Miskolc - Hétfőn délelőtt Diósgyőrben járt a 30 éves középpályás, a holland Julian Jenner, akivel a DVTK tárgyalásokat folytat, az esetleges szerződtetéséről.Jenner részt vett a fizikai felmérőnkön, ahol meg is felelt, innentől kezdve az ő ügye már nem az én asztalomon van, nem rajtunk, a szakmai stábon múlik, hogy játszik-e nálunk, és ha igen, akkor mikortól – válaszolta az Észak-Magyarország érdeklődésére Sivic Tomislav, aki arra a kérdésre, hogy ha szerződtetnék, akkor mikortól lehetne bevetni, a következőket felelte: – Ha most szerződtetnénk, akkor akár már a Videoton ellen is. Jó felépítésű, jó fizikumú labdarúgó, aki bár erőnlétileg nincs a topon lenne, de motivált, és használható.

Arról, hogy a DVTK másik asztalán miként áll Jenner ügye, Árki Gábort, a DVTK sportigazgatóját kérdeztük, aki annyit mondott, hogy tárgyalásban állnak a középpályással, lépésről lépésre haladnak, jelenleg a szerződés részleteinek finomításánál tart a párbeszéd.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!