Sport

2014.08.07. 14:19

Krasznodar vs. DVTK - Tizennyolc és fél évesen az EL-keretben

Igencsak szűk kerettel vágott neki az oroszországi meccsnek a diósgyőri labdarúgócsapat.

Igencsak szűk kerettel vágott neki az oroszországi meccsnek a diósgyőri labdarúgócsapat.

A korábbi maródi, Barczi Dávid mellett egy hete kiesett a csapatból Antal Botond (éppen a krasznodariak elleni első, debreceni felvonáson lépett rosszul) az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen Elek Ákos sérült meg, de a múlt vasárnapi találkozón rúgást kapott Senad Husic is, illetve Miroslav Grumicnak leszakadt a körme, így ezen öt meghatározó ember nélkül kelt útra a piros-fehér együttes tegnap. Ezért aztán az sem volt meglepő, hogy két fiatal, Szabó Balázs és a kapus Egyed Balázs is helyet kapott a keretben.

– Egyszer már voltam a csapattal külföldön, a beleki edzőtáborozás során, még 2013 februárjában, amikor Szentes Lázár volt a vezetőedző – mondta az Észak-Magyarországnak Szabó Balázs. – Jó élményeket szereztem akkor, hiszen gólt értem el a cseh Slovacko ellen, még Tisza Tibi adta a passzt, nem volt nehéz dolgom, csak közelről be kellett tennem a labdát a kapuba… Azt, hogy jövünk, a kedd délutáni edzés után tudtuk meg, akkor hirdette ki az utazó keretet Sivic Tomislav. Egy kicsit meglepett, hogy benne voltam a névsorban, de természetesen örültem neki… Mivel a nagycsapat eddigi mérkőzéseinek időpontjában, vagy nem sokkal előtte az U21-gyel edzésünk volt, csak a televízióban láttuk az Európa Liga-meccseket, különös érzés lesz kiülni Krasznodarban a kispadra. Arról nincs információnk, hogy esetleg beállok, beállunk-e, valószínűleg nem, de azt nem sokan mondhatják el magukról tizennyolc és fél évesen, hogy EL-találkozón kispadoztak…

ÉM-MI



Csütörtök 18.00: FK Krasznodar - DVTK Európa Liga-visszavágó. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

Krasznodar - Megtartotta a csütörtöki Európa Liga-selejtező visszavágó előtti edzését a Diósgyőri VTK a találkozó helyszínén. tovább »

Szerda reggel fél tízre volt tervezve a DVTK labdarúgócsapatának indulása a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről Krasznodarba, ám a start csaknem két órát csúszott, ugyanis még el kellett intézni a különgép izlandi másodpilótájának, illetve a francia hölgy utaskísérőnek az orosz vízumát. tovább »

Krasznodar korántsem az az isten háta mögötti hely, mint elsőre gondolnánk. Egyik-másik YouTube videó kifejezetten jó képet fest a városról. tovább »

Szerdán délelőtt 11-kor indult el a charterjárat Ferihegyről rajta 18 fős kerettel. Tállyai Szabi egyedül utazik. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!