Sport

2014.07.18. 21:21

Európa Liga: Litex vs. DVTK – Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja Bulgáriában?

A Diósgyőri VTK nagy bravúrt végrehajtva 2-0-ra nyert a bolgár Litex Lovecs vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén. Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja Bulgáriában?

A Diósgyőri VTK nagy bravúrt végrehajtva 2-0-ra nyert a bolgár Litex Lovecs vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén. Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja Bulgáriában? [poll id="709"]



Borsod Online a magyar hírportálok közül egyedüliként Málta után Bulgáriába is elkísérte a DVTK-t az Európa Liga selejtező mérkőzésre. Kollégáink fotókon és videókon örökítették meg a fantasztikus győzelemmel végződő lovecsi kiruccanást. Nézze meg Ön is a Litex Lovech - Diósgyőri VTK mérkőzés felvételeit! tovább »

A lovecsi meccs hajrájában az újoncok és a cserék összehozták a Diósgyőr újabb Európa Liga győzelmét. tovább »

“Külön szeretném megköszönni az óriási szurkolótábornak… olyan élményt szereztek, olyan érzéseket adtak, amit nem is lehet szóban kifejezni” – nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője az Európa Liga-selejtezőjének 2. fordulójában a Litex Lovecs otthonában megnyert első mérkőzés után. tovább »

Az Európa Liga-selejtezőjének 2. fordulójában magyar idő szerint 19.45-től (helyi idő szerint 20.45-től) a Litex Lovecs vendégeként lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája csütörtökön. A máltai mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is élőben, a helyszínről tudósítottunk az EL-összecsapásról a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!