Sport

2014.05.06. 19:56

Már Párizsig is eljutottak volna

Ózd - Az utolsó néhány óra következik az Ózdi Teknőc Futó Klub által meghirdetett egynapos futás során.

Ózd - Az utolsó néhány óra következik az Ózdi Teknőc Futó Klub által meghirdetett egynapos futás során.A stadion centerpályája körül a délutáni és a koraesti órákban óriási volt a forgalom. Már több mint ötszázan vettek részt a tömegsporteseményen, amelyet a Magyar Sport Napján, a Teknőc húszesztendős születésnapja alkalmából szerveztek. A nap második felében rengeteg fiatal, iskolás rótta köröket az eddigi számadatok pedig rendkívül beszédesek. A félszáz ózdi, több mint 2500 kört futott le, amivel már Ózdtól akár Párizsig is elérhettek volna. Érdekesség volt, hogy a közeli társasházból egy nagyobb idősekből álló csoport is megjelent a stadionban. A hölgyek és az úr is részt vett az akcióban, három kör sétával járultak hozzá az egynapos mozgás sikeréhez.

"Sikerült megmozgatni az ózdiakat, ez a legfontosabb - fogalmazott Kormos József, az Ózdi Teknőc Futó Klub elnöke. - Nagyon jó ennyi futó embert látni, a régi időket idézi. Bízom benne, hogy az éjféli záráskor is nagyon sokan leszünk, és együtt ünnepeljük majd az egyesület fennállásának két évtizedes születésnapját."

A tervek szerint éjfélkor egy közös záró kört futnak majd azok, akik ott lesznek az ózdi stadionban, ezután pedig tortával és pezsgővel köszöntik a 20 éves klubot.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!