Sport

2014.05.31. 16:39

Futács: "Folynak a tárgyalások"

Miskolc - Eredetileg a Videoton - DVTK mérkőzés előtti sajtótájékoztató egyik résztvevője Futács Márkó lett volna, de a csatár egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott az eseményen megjelenni.

Miskolc - Eredetileg a Videoton - DVTK mérkőzés előtti sajtótájékoztató egyik résztvevője Futács Márkó lett volna, de a csatár egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott az eseményen megjelenni.Miután azonban kiléptünk a klubházból, éppen vele futottunk össze – és a jövőjéről érdeklődtünk, amely nagyon érdekli a szurkolókat. ,,Nem tudok még konkrétumokat nyilatkozni. Folynak a tárgyalások..." – fogalmazott röviden Futács Márkó, aki a múlt év szeptemberében érkezett Diósgyőrbe, egy évre kölcsönbe az angol Leicester Citytől.

Egyelőre nem tudni, hogy a Diósgyőr mikor kezdi el a nyári felkészülést, nyilván ez az EL-indulás függvénye is, de jelen állás szerint június 16-án indulhat a munka.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!