Sport

2014.05.17. 18:16

DVTK vs. PMFC - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Pécsi MFC-Matias (3-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Lőrincz Emil értékelték a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Pécsi MFC-Matias (3-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Lőrincz Emil értékelték a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - Tudtam a meccs előtt, hogy nehéz lesz, mert kedden odatettünk 100 százalékot, és emiatt fizikai, pszichikai és emocionális szempontból is kifulladtunk. Óvatosan mentünk bele a mostani meccsbe, és 20 perc után látszott, hogy pár játékosnak szüksége van a cserére. A második játékrész már más volt, kivártunk, türelmesek voltunk, gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak, teljesítettük, amit terveztünk, szépen búcsúztunk a szezontól hazai pályán. Úgy érzem nagyon ránk fér már az a három nap pihenő, ami most következik.

Lőrincz Emil (PMFC): - Gratulálok a Diósgyőrnek a Ligakupa győzelemhez, és ahhoz, hogy mai meccset megnyerték. Érdekes játék a futball, az első játékrészben jól futballoztunk, a második elején viszont beengedtük Bacsát a 16-oson belülre, és volt ez a megpattanó lövés, amiből gól lett. Utána futni kellett az eredmény után, de a Diósgyőr akárhányszor eljött a kapunkig, gólt rúgott. Jól játszottunk, csak éppen gólt nem tudtunk szerezni.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 29. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias csapatát fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!