Sport

2014.05.13. 17:58

BOON-ÉLŐ - Ligakupa: DVTK vs. Videoton 2-1 (2-0)

Miskolc - A labdarúgó Ligakupa döntőjében a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC csapatát fogadta kedden 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó Ligakupa döntőjében a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC csapatát fogadta kedden 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Diósgyőr

2 - 1

Videoton

Miskolc, 2014.05.13. 19:00


A Diósgyőri VTK vs. Videoton FC (2-1) Ligakupa döntő után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és José Manuel értékelte a látottakat.



[liveticker name="boon-live-ligakupa-dvtk-vs-videoton-2014-05-13-kedd-1900"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Ligakupa döntő

Diósgyőr vs. Videoton

2 - 1   (2 - 0)

Miskolc, 5.500 néző. V.: Andó-Szabó S. (Tóth II. V., Medovarszki J.).


Diósgyőri VTK: Rados - Vadász, Debreceni, Alves, Husic - Elek, Kádár - Gosztonyi, Kostic, Bacsa - Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav

Videoton FC: Calatayud - Caneira, Juhász, Vinicius, Stopira - Vitor Gomes, Sándor - Filipe Oliveira, Zé Luis, Alvarez - Nikolic. Vezetőedző: José Manuel


Gólszerző: Kostic a 8. (1-0), Futács a 12. (2-0), Juhász a 69. (2-1) percben.

Sárga lap: Nikolic a 24., Vitor Gomes a 63., Husic a 83., Rados a 86., Zé Luis a 89., Juhász a 93. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Caneira helyett Nildo és Kádár helyett Grumic a 46., Alvarez helyett Haraszti a 71., Gosztonyi helyett Batioja a 79., Bacsa helyett Barczi a 94. percben.


Meghallgatásra talált a kérés: a korábban tervezettnél hamarabb kezdődik a labdarúgó MK finálé. tovább »

A labdarúgó Ligakupa történelme során másodszor játszik döntőt a DVTK csapata. tovább »

Kedden a Ligakupa győzelemért, serlegért lép pályára a DVTK, hazai környezetben. A mérkőzésről élőben tudósítunk. tovább »

A miskolci Andrássy úti stadionban 2014. május 13-án 19 órai kezdettel rendezik a DVTK - Videoton FC Ligakupa döntő labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »

A Videoton története során negyedszer, a Diósgyőr pedig először hódíthatja el a labdarúgó Ligakupát, amelynek döntőjét kedden 19 órától rendezik a miskolci arénában. tovább »

A DVTK idén januárban fiatalon elhunyt kapusa vasárnap délelőtt, Miskolc Város Napján megkapta a „Miskolc Város Sportjáért” díjat, melyet édesapja, Rakaczki János vett át Kriza Ákostól, Miskolc polgármesterétől a Miskolci Nemzeti Színházban. tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!