Sport

2014.03.22. 18:27

Puskás Akadémia vs. Mezőkövesd - Edzői nyilatkozatok

Székesfehérvár, Mezőkövesd - A Puskás Akadémia FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC (4-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Benczés Miklós és Véber György értékelték a látottakat.

Székesfehérvár, Mezőkövesd - A Puskás Akadémia FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC (4-0) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Benczés Miklós és Véber György értékelték a látottakat.

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): - Óvatosan kezdtünk, passzív futballt játszottunk, kapura nem jelentettünk veszélyt, ráadásul Harsányi nagy lehetőséget puskázott el. Érdekes módon 1-0 után se nyugodtunk meg, csak 3-0 után kezdtünk el focizni és ezt kellett volna tennünk korábban is. A 4-0-lal természetesen elégedett vagyok.

Véber György (Mezőkövesd Zsóry): - Úgy vertük meg magunkat 4-0-ra, hogy ezt profi módon hajtottuk végre. Ez az eredmény nem volt benne a mérkőzésben.

Kérdésre válaszolva a szakvezető később így folytatta: - ez a futball már az egészségem rovására megy, van családom és gyerekem, ezért nem fogok meghalni a pálya szélén. Most hétfőig biztosan nem alszunk, és sokan azt fogják mondani, hogy Véber és stábja alkalmatlan. Tíz ponttal többnek kellene lenni, de sajnos itt tartunk. Dolgozunk, mint a "barom", nem is egyszer állunk szembe a kapussal, de kirúgjuk a stadionból a labdát. Természetesen nem tudok higgadt maradni, erre mondtam, hogy ebbe "belehalok". Engem és minket a játékosok égetnek ki. Megvisel, ami történik, hiába dolgozunk sokat, nem haladunk. Ha Harsányi a 20. percben vezetéshez juttatja csapatomat, akkor lehet, hogy mi nyerünk 4-0-ra, így azonban alkalmatlanok vagyunk... Elnézést kérek az esetleges kirohanásokért...

A kövesdiek vezetőedzője mindezt arra a kérdésünkre válaszolva sorolta el indulatosan, hogy megkérdeztük tőle: szavai sugallanak-e valamit? (Arra céloztunk, hogy esetleg feláll-e a kispadról, hiszen elmondta, hogy a látottak az egészségének rovására mennek...)


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 21. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Puskás Akadémia FC vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától Székesfehérváron. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!