Sport

2014.03.10. 19:37

Magyar Kupa: Pápa vs. DVTK - A mostani a fontos meccs

Kedden 17 órától Lombard Pápa TFC – DVTK MK-negyeddöntő első mérkőzés a bakonyi városban.

Kedden 17 órától Lombard Pápa TFC – DVTK MK-negyeddöntő első mérkőzés a bakonyi városban.A harmadik sorozat is elkezdődik (folytatódik) a Diósgyőr számára... A piros-fehérek tavaly október 30-án léptek be a 2013/2014-es kupaküzdelembe és az NB III-as Cigánd otthonában nyertek 4-3-ra. Elekék aztán a Videotonnal vívtak egy-oda visszavágós párharcot a nyolc közé kerülésért, és a székesfehérvári 0-0 után a miskolci második mérkőzésen 1-0-ra győztek. Itt a harmadik „front”, bírják majd? – kérdeztük Sivic Tomislav vezetőedzőtől.

– Erre majd az idő ad választ... – reagált a kérdésre a DVTK szakvezetője. – Nem könnyű a szituáció, mert kevesen vagyunk és sérülés, piros-, illetve sárga lap is nehezítheti a dolgokat, de ez is egy lecke, amit meg kell szokni, meg kell oldani. Remélem, hogy a jövőben ez lesz a normális eset, hogy a DVTK tavasszal még mindhárom színtéren érdekelt... Egyébként pedig: inkább így legyen, mint máshogy, egy játékos és egy csapat fejlődését az szolgálja, ha minél több a tétmeccs.


[poll id="597"]


A Pápa és a DVTK rövid időn belül újra találkozni fog, hiszen pénteken bajnoki összecsapás vár a felekre. Ami bizonyosan más lesz...

– Nem akarok még azzal foglalkozni, a sorban a keddi a fontos mérkőzés – szögezte le Sivic Tomislav. – Előbb most kell kimenni a pályára, pozitív hozzáállással, s ha lefújták a meccset, akkor majd lehet gondolkodni a következő összecsapáson. Nyilván lesz különbség, mind összeállításban, mind pedig játékban...

A vezetőedző nyilatkozatának további része az eszak.hu-n, illetve a keddi Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!