Sport

2014.03.17. 20:06

Ligakupa: DVTK vs. Szigetszentmiklós - Az okos srácok és a feladat

Kedden 18 órától hazai pályán a Szigetszentmiklóssal játszik Ligakupa-negyeddöntőt a DVTK.

Kedden 18 órától hazai pályán a Szigetszentmiklóssal játszik Ligakupa-negyeddöntőt a DVTK.Folytatódik a „sorminta”, a változatosság kedvéért ezen hét elején, közepén Ligakupa összecsapást (annak is az első felvonását) vív a diósgyőri labdarúgócsapat. A soros rivális szigetszentmiklósiak jelenleg az NB II-ben a 11. helyen találhatóak, 22 pontot gyűjtöttek az eddigi meccseiken – vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent értek el a Gyirmóttal. Ennek alapján úgy is gondolhatja némelyik diósgyőri játékos, hogy itt igazából csak a gólkülönbség kérdéses...

– A sportban általában nem vezet jóra, ha valaki nem tiszteli, lebecsüli ellenfelét... – jelentette ki Sivic Tomislav. – Kaptunk egy nagy lehetőséget, szeretném, ha nem hagynánk ki. Az esélyesség nem titok, de ez egy dolog, attól, hogy ezt mondjuk, még nem jutunk tovább. Van még más tét is, mégpedig az, hogy a legközelebbi mérkőzésre ki szerez magának helyet a kezdőben vagy a kispadon, hogy másról ne szóljak... Viszont fenyegetni senkit sem akarok, mert miként azt a tapasztalatok mutatják, okos srácokról van szó, akik pontosan tudják, hogy mi a feladatuk.

A vezetőedző további nyilatkozata az eszak.hu-n és a keddi Észak-Magyarországban.


[poll id="616"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!