Sport

2014.02.21. 10:33

Szezonnyitó DVTK szurkolói ankét

Miskolc - Február 24-én, hétfőn 18 órától rendezi a DVTK hagyományos szezonnyitó szurkolói ankétját a Szinvapark második emeletén. Minden szurkolót szeretettel várnak, ráadásul egy hatalmas meglepetéssel is készülnek a szervezők.

Miskolc - Február 24-én, hétfőn 18 órától rendezi a DVTK hagyományos szezonnyitó szurkolói ankétját a Szinvapark második emeletén. Minden szurkolót szeretettel várnak, ráadásul egy hatalmas meglepetéssel is készülnek a szervezők.A rendezvényen a klub részéről ott lesz Szabó Tamás ügyvezető igazgató, Kovács Zoltán sportigazgató, Sivic Tomislav vezetőedző, Gohér Gergő csapatkapitány, és az új igazolások, Egerszegi Tamás, Lazar Marjanovic, és Miroslav Grumic.


Miskolc - 2012 március elején jelentette be Dudás Hunor ügyvezető és Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója, hogy a klub és a cég hosszútávú, 2015. június 30-ig érvényes, kizárólagos szerződést kötött – a közösen megtartott sajtótájékoztatón be is mutatták a DVTK-sört.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!