Sport

2013.11.16. 12:47

Az Ózdi KC biztosan verte a PLER II-t

Ötgólos győzelmet aratott az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 9. fordulójában.

Ötgólos győzelmet aratott az Ózdi KC férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság 9. fordulójában.A piros-kékek pénteken este a PLER Budapest II. együttesét győzték le hazai környezetben. A mieink közül ezen napon a kapus Tóth Koppány, valamint a tizenegy gólos Barta Dániel és a hét találatig jutó Nyikes Csaba emelkedett ki, de a többiek is hozzátették a magukét a sikerhez.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 9. forduló

Ózdi KC - PLER Budapest II.

28-23 (14-13)

Ózd, 500 néző. V.: Szécsi, Szőke.


Ózdi KC: Losonczi - Harkó K. (1), Panyi L. (2), Kocsis Cs. (-), NYIKES (7), Scitovszky T. (2), BARTA D. (11). Csere: TÓTH K. (k), Papp G. (1), Kocsis R. (2), Bárdos P. (-), Ponyi Z. (1), Lázár S. (-), Koscsó Á. (1), Szakál M. (-). Edző: Szakál György.

PLER Budapest II: Kimmel - Szakács (1), UZONYI (7), Bohács (4), Kaló (-), Scheuring (1), Fekete D. (-). Csere: Kránitz (k), Vizler M. (2), Fiar D. (-), Koncz (1), Bujdos D. (4), Farkas T. (-), Sinkovics (1), Varga L. (2). Edző: Kárpáti Krisztián.


Szakál György: - Egy nagyon motivált csapatot sikerült felküldeni a pályára. Kihevertük a néhány nappal ezelőtti, Kecskemét elleni pontvesztést. Nagy akarattal és elszántsággal nyertük meg ezt a meccset, amihez gratulálok a csapatnak.

Kárpáti Krisztián: - Nagyjából a negyvenedik percig tudtuk tartani a lépést a házigazdákkal, utána nem volt esélyünk a pontszerzésre. Ennyi hiba nem fér bele egy ilyen mérkőzésen, de a fiatalok erősödnek és a tapasztalnak az NB I/B-ben, ezért mindenképpen hasznosak ezek a találkozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!