Sport

2013.11.15. 10:07

Amerikaifutball: válogatón vesznek részt

Múlt vasárnap Szlovákiában, Nyitrán, a helyi sportcsarnokban rendeztek Aréna Kupa elnevezésű amerikaifutball tornát, amelyen a Cassovia Steelers együttesében – miután partneri kapcsolat van – szerepelt négy Miskolc Steelers-es játékos, Imricskó Péter, Deli Roland, Tóth Szabolcs és Aggod Péter.

Múlt vasárnap Szlovákiában, Nyitrán, a helyi sportcsarnokban rendeztek Aréna Kupa elnevezésű amerikaifutball tornát, amelyen a Cassovia Steelers együttesében – miután partneri kapcsolat van – szerepelt négy Miskolc Steelers-es játékos, Imricskó Péter, Deli Roland, Tóth Szabolcs és Aggod Péter. Bár a kassaiak mindhárom meccsüket – a hazaiak, a nagyszombatiak és az érsekújváriak ellen is – elveszítették, a borsodiak pozitív élményekkel tértek haza.

Ugyancsak a sportághoz, a miskolciakhoz kapcsolódó hír, hogy Szabó Roland (rúgó), Szabó Dávid (védő), Imricskó Péter (futó), illetve Deli Roland (futó) részt vesz a péntektől vasárnapig zajló a Budapesten sorra kerülő TryOut-on, a felnőtt nemzeti együttes hivatalos válogatóján. Az esemény célja, hogy ütőképes magyar válogatott álljon össze, amely Lee Hlavka edző vezetésével 2014-ben megvívná első hivatalos összecsapását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!