Sport

2013.10.12. 11:03

DVTK: Négy gól a szabadkaiak hálójában

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata pénteken délután Diósgyőrben a szerb első osztályban szereplő – és jelenleg ott a 11. helyen álló – szabadkai csapat ellen játszott edzőmeccset.

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata pénteken délután Diósgyőrben a szerb első osztályban szereplő – és jelenleg ott a 11. helyen álló – szabadkai csapat ellen játszott edzőmeccset.


JEGYZŐKÖNYV

Diósgyőri VTK - FK Spartak Zlatibor voda 4-1 (2-1)

Diósgyőr, 500 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (Márkus Péter, Punyi Gyula).

DVTK: Rajić - Eperjesi, Vadász, Debreceni, Gohér - Kostić, Batioja, Nikházi, Gosztonyi - Barczi, Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

FK Spartak: Jovanović - Farkas, Vidović, Radović, Cicmil, Puškarić, Trivonović, Torbica, Džugurdić, Mrkela, Milić. Vezetőedző: Dragi Kanatlarovski.


Csere: Kostić helyett Abdouraman, Gosztonyi helyett Tisza, Jovanović helyett Janošević, Farkas helyett Kovačević, Radović helyett Antonić, Puškarić helyett Šarac, Trivonović helyett Stevanović mind a 45., Rajić helyett Gelei, Eperjesi helyett Vági, Nikházi helyett Takács P., Vidović helyett Popara mind az 54., Gohér helyett Husić és Torbica helyett Vojvodić a 62., Milić helyett Milivojev a 68., Futács helyett Boros a 69., Debreceni helyett Alves és Mezei helyett Mrkela a 73. percben.


Gólszerző: Futács (1-0) a 13. Džugurdić (1-1) a 35., Batioja (2-1) a 37., Gohér (3-1) az 51., Antonić (4-1, öngól) az 56. percben.


Sivic Tomislav: - Egy olyan ellenfelet kerestünk a bajnoki szünetben, amelyik stílusa hasonlít következő ellenfelünkre, a Paksra. Ma kipróbáltunk egy kevésbé szép, de hasznos taktikát, ami eredményes lehet a következő két idegenbeli mérkőzésünkön. Elégedett vagyok a látottakkal. Persze, hiányzott három válogatott játékos, velük még jobbak leszünk. A mai mérkőzés pozitívumai közé sorolom Alves visszatérését sérülése után és a fiatalok szereplését is.


Forrás: dvtk.eu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!