Sport

2013.09.13. 00:37

Nehéz hétvége előtt a Jegesmedvék

Nehéz hétvége vár a Jegesmedvékre, hiszen a MOL Liga tavalyi két döntősével játszanak pénteken, illetve vasárnap.

Nehéz hétvége vár a Jegesmedvékre, hiszen a MOL Liga tavalyi két döntősével játszanak pénteken, illetve vasárnap.Travis Young vezetőedzőt kérdeztük a két mérkőzésről.

Az első kérdés adja magát: megbeszélte-e a csapattal a hétfői meccsen történteket?

Travis Young: - Igen, természetesen volt egy csapat megbeszélés, amelyen igyekeztünk megtalálni az okokat, amelyek ehhez a súlyos vereséghez vezettek. Az első két harmadban nem sokkal játszottunk rosszabbul, mint vasárnap az Érsekújvár ellen. A harmadik játékrész viszont szó szerint katasztrófa volt. Kapkodva, bután játszottunk, sőt egyfajta pánikot éreztem a csapaton. Bízom benne, hogy még egyszer ez nem fordul elő, és mindenki tanult ebből a leckéből.

A következő két feladat sem lesz könnyebb, hiszen pénteken a tavalyi döntős Csíkszereda, vasárnap pedig a bajnok Dab következik.

Travis Young: - A Csíkszeredáról igyekeztem minél több információt gyűjteni, hiszen még nem láttam őket játszani. Ám számomra mindig fontosabb a saját csapatom, az, hogy ők megvalósítsák amit elképzelek, amit az edzéseken gyakorolunk. Az biztos, hogy hazai pályán irányítanunk kell a mérkőzést, nekünk kell diktálni a tempót. A védekezésből minden játékosnak ki kell venni a részét, nem hagyhatjuk a kapust magára. Ezen a téren sokat kell javulnunk.

Vasárnap Dunaújvárosban játszik a csapat a címvédővel.

Travis Young: - Láttam a Dab érsekújvári mérkőzését, és egyértelmű volt számomra, hogy a liga két topcsapata játszott egymással. A bajnokot legyőzni minden csapat célja, hiszen az a legnagyobb skalp egy ligában. Természetesen mi is így vágunk neki ennek a mérkőzésnek, de csak akkor lehet esélyünk, ha valamennyi játékos a maximumot hozza ki magából. Bízom benne, hogy teljesítményben, játékban előrébb tudunk lépni ezen a hétvégén is, hiszen egy folyamatos fejlődést szeretnék elérni a csapatnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!