Sport

2013.09.21. 17:05

BOON-ÉLŐ - MSE vs. Kaposvári Rákóczi 1-3 (0-2)

Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Kaposvár Rákóczi FC-t fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Kaposvár Rákóczi FC-t fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

MSE

1 - 3

Kaposvár

Mezőkövesd, 2013.09.21. 18:00

MSE vs. Kaposvári Rákóczi - Edzői nyilatkozatok

A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Kaposvári Rákóczi FC (1-3) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="497"]


90+3

Vége a mérkőzésnek, nyert a Kaposvár.


90

A büntetőt Harsányi végezte el, aki a jobb mozduló vészkapust becsapva a kapu közepébe gurított. 1-3


90

Olasz került ziccerbe a kapu torkában, akit Ranilovic kapus szabálytalanul tartóztatott fel, a játékvezető 11-est ítélt és kiállította a kapust. Mivel cserelehetősége már nem volt a vendég együttesnek, a mezőnyjátékos Haruna állt be a kapuba.


87

Ranilovic kapott sárgát időhúzásért.


86

 

Pilibaitis lövésébe léptek bele, így szöglettel folytatódhatott a játék. A bal oldalról Petneházi sarokrúgását Gévay fejelte hat méterről a bal kapufa tövére.


85

Lucas sárgult be.


84

 

Oláh jó indítása után Okuka önzetlenül visszatette a labdát a feladónak, aki hiába volt üresen a kaputól 16 méterre, eltékozolta a gólszerzési lehetőséget.


80

 

Harsányi középre nyesett labdáját Olasz szúrta rá, de a vendégek kapusa ezúttal is mentett.


79

 

Okuka került ziccerbe a jobb oldalon, a 16-oson belül 13 méterről senkitől sem zavartatva lőhetett, ám a kapust találta el.


78

A meccs utolsó cseréje: Markus helyett Haruna jött be.


76

 

Harsányi lövése egy védőn megpattanva a 11-es pontnál Olasz elé hullott, de a csatár lyukat rúgott, nem találta el a labdát.


72

Az utolsó hazai csere: Balajti helyett Olasz a pályán.


71

Csere a Kaposvárnál: megsérült Addo helyett Jánvári jött be.


68

 

Okuka szerzett labdát a felezővonalnál, majd nagy léptekkel megindult a hazaiak kapuja felé és végül távolról, 24 méterről küldte a kapu felé a labdát, ami a rövid oldalnál célt tévesztett.


65

 

A bal oldalon Bőle teremtett helyzetet azzal, hogy elfutott az alapvonalig, de jó középreadását a berobbanó Oláh a jobb alsó sarok mellé lőtte hat méterről.


64

Csere a Kövesdnél: Bognár I. helyett Petneházi jött be.


62

Kaposvári csere: Thian helyett Oláh jött be.


59

Újabb kaposvári gól. A kaputól 23 méterre jobbra Babik végezhetett el szabadrúgást, remekül eltalált lövése a bal kapufa és a felső léc találkozásáról vágódott vissza a mezőnybe. A labdára több vendégjátékos is startolt, közülük Balázs B. érte el, aki nyolc méterről az üres kapuba lőtt. 0-3


57

Okuka szaldt bele Gévayba, a játékvezető a védőnek adott sárga lapot.


55

 

Kiss M. jobbról érkező labdáját Balajti vette át a 16-oson belül, az alapvonalhoz közel még lőni is tudott, de Ranilovic hárította a próbálkozást.


52

 

Bognár balról középre lőtt labdáját a 11-es pontnál Fótyik próbálta meg kapuba bombázni, de lövésébe beleléptek a vendég védők.


46

Folytatódik a mérkőzés.


 

Csere volt a szünetben: Búrány helyett Menougong állt be.


45

Vége az első félidőnek.


44

Markus kapott sárgát, Hegedűst húzta vissza.


43

 

Egy vendég helyzetecskénél Balázs 22 méterről rúgta ki a stadionból a labdát.


37

Thian kapott sárga lapot, mert felvágta Búrányt.


32

 

Bőle bal oldaliszögletére Lucas érkezett a kapu torkában, de földre lefejelt labdája léc fölé pattant.


26

 

Bognár I. tartotta meg a labdát három kaposvári között, majd jó paszt adott Balajtinak, akinek a 18 méterről ellőtt bombája a felső léc fölött suhant ki a pályáról.


22

 

Bognár I. jó kiugratása után Balajti került ziccerbe, 12 méterről eleresztett lövését a kaposvári kapus kiütötte.


17

 

Búrány a jobb oldalon futott fel és jól is adott középre, a labdába bevetődő Harsányi lábáról a jobb kapufa mellé perdült a labda.


16

 

Markusnak a fejére esett a labda a jobb oldalon, őt ez nem zavarta, megindult szélsebesen előre, a kapu előterébe szánt labdájába Hegedűs D. csúszott bele, szögletre mentve ezzel a bal alsó sarkot éppen csak elkerülő labdát.


16

 

Bognár I. balról érkező beadását Harsányi fejelte a kapu fölé kilenc méterről.


14

 

Egy bal oldalról érkező beadásnál - ami egy védőn megpattant - Pilibaitis és Ranilovic küzdött a labdáért, de a kapus volt helyzeti előnyben, mivel ő magasabbra ugrott a kinyújtott kezével, így ő csípte el a labdát.


9

 

Tart a meccs, helyzetek viszont az elmúlt öt percben nem voltak.


4

Újabb kaposvári gól. Fordított szereposztásban ezúttal Thian ugratta ki középen Markust, a védők mögé került vendégjátékos pedig 15 méterről bombázott a kapu jobb oldalába. 0-2


2

Vezet a Kaposvár. Jobb oldalról, az alapvonal közeléből Markus adta be a labdát középre, tíz méterre a gólvonaltól Thian félfordulatból egyből kapura bombázott, a labda pedig a bal felső sarokban akadt meg. 0-1


1

A Kaposvár kezdte a mérkőzést.


 

 

Kint vannak a csapatok a kezdéshez.


 

 

A mérkőzést Becséri Dániel vezeti, asszisztensei Farkas Balázs és Aradi József lesznek. Az alapvonalon Oláh Gábor és Takács János áll majd, a tartalék játékvezető pedig Horváth Róbert.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 8. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC vs. Kaposvári Rákóczi FC

1 - 3   (0 - 2)

Mezőkövesd, 1.600 néző. V.: Becséri D. (Farkas B., Aradi J.).


MSE: Szántai – Búrány, Fótyik, Hegedűs D., Gévay – Kiss M., Farkas B., Pilibaitis, Bognár I. – Balajti, Hasrányi. Vezetőedző: Véber György

Kaposvár: Ranilovic – Zámbó, Balázs B., Babic, Addo – Markus, Bőle, Okuka, Thian – Kovács O., Lucas. Vezetőedző: Prukner László


Gólszerző: Thian (0-1) a 2., Markus (0-2) a 4., Balázs (0-3) az 59., Harsányi (1-3) a 90. percben.

Sárga lap: Thian a 37., Markus a 44., Gévay az 57., Lucas a 85, Ranilovic a 87. percben.

Kiállítás: Ranilovic a 90. percben.

Csere: Búrány helyett Menougong a 46., Thian helyett Oláh a 62., Bognár I. helyett Petneházi a 64., Addo helyett Jánvári a 71., Balajti helyett Olasz a 72., Markus helyett Haruna a 78. percben.


[poll id="424"]


MSE a Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


Mezőkövesd Zsóry: A 8-ból 11-et csinálhatnak

A sereghajtót fogadja szombaton este a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Egyre jobbak a mezőkövesdiek

Véber György meglepetést ígért és játékosai könnyűszerrel diadalmaskodtak is a kispesti NB I-es meccsen.

Ön szerint mi lesz a Mezőkövesd-Zsóry FC - Kaposvári Rákóczi mérkőzés végeredménye?

A labdarúgó NB I. 8. fordulójában a 10. helyen álló Mezőkövesd az utolsó helyezett Kaposvári Rákóczi gárdáját fogadja. A mérkőzésről ezúttal is élőben tudósítunk a Borsod Online-on szombaton 18 órától. Ön mit tippel a meccsre?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!