Sport

2013.09.09. 14:47

A sportok királynője Ózdon

Ózd - Az Ózdi Teknőc Futó Club és az Ózdi Sportszervező Iroda szervezésében nagy érdeklődés mellett mutatták be 2013.szeptember 6-án pénteken az Olvasó Egylet Székházában ifj. Vass Tibor neves helytörténész legújabb könyvét, amelynek címe: A sportok királynője Ózdon.

Ózd - Az Ózdi Teknőc Futó Club és az Ózdi Sportszervező Iroda szervezésében nagy érdeklődés mellett mutatták be 2013.szeptember 6-án pénteken az Olvasó Egylet Székházában ifj. Vass Tibor neves helytörténész legújabb könyvét, amelynek címe: A sportok királynője Ózdon. A kiadvány a több mint egy évszázados múltra visszatekintő ózdi atlétika és szabadidősport történetét foglalja magába sok képanyaggal illusztrálva.

A könyv szerzője ifj. Vass Tibor megjegyezte, hogy a sportok királynője elnevezés a több kritika ellenére, igenis megilleti az atlétika sportágat. A királynői elnevezést tovább erősíti maga az a tény, hogy néhány szakága mára teljesen az emberi teljesítőképesség csúcsát jelenti - emelte ki a szerző.

- Kerékgyártó Mihály -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!