Sport

2013.08.23. 15:26

A DVTK nyerni megy Pápára

Szombaton 16 óra 30 perctől Pápán küzd a pontokért a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Szombaton 16 óra 30 perctől Pápán küzd a pontokért a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.A piros-fehérek az élvonalbeli bajnokság ötödik fordulójának keretében az eddig kiválóan teljesítő Lombard Pápa TFC vendégei lesznek.


[poll id="462"]


– Nehéz helyzetben vagyunk – kezdte szokásos meccs előtti sajtótájékoztatóját Sivic Tomislav, a diósgyőriek vezetőedzője. – Ugyanis most minden van nálunk, itt aztán zajlik az élet. A szabadlistára tett játékosok ügyében a különböző sajtótermékekben szépen írkáltak rólunk, aztán spanyol üzengetések történtek, a szurkolók is mocorognak, s nekünk ilyen körülmények között kell dolgoznunk. Ha nincs eredmény, akkor jönnek-mennek a hírek, az emberek kevernek és kavarnak, hangulatot keltenek. Nem söpörtük a problémákat az asztal alá, de mégis azt kértem a klub vezetőitől, hogy zárják le a vitákat, hogy nyugodtan dolgozhassunk, a válságból ugyanis csak a kemény munkával lehet kikecmeregni. Nekem az a dolgom, hogy a szakmára koncentráljak, ehhez tartom magam. Szeretnénk már végre egyenesbe kerülni, a pályán bizonyítani. Én nem adom fel és a csapat sem teszi ezt.

A mester ezután is kesergéssel folytatta: közölte, hogy természetesen zavarja őt és őket a nyeretlenség, de mint fogalmazott, még nem nyert a bajnokcsapat sem.

Sivic Tomislavtól közölte, hogy feltérképezték a Pápát és tudják, hogyan kell majd futballozniuk ellenük.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rajic – Vági, Vadász, Kádár, Husic – Elek Á., Takács P., Kostic, Nikházi – Tisza, Barczi.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!